Amsterdamse Studievereniging Nautis

'De studievereniging voor studenten Maritiem Officier aan de Hogeschool van Amsterdam'

Navingo Career Event 27 & 28 oktober

Onze sponsor Navingo organiseert op 27 & 28 oktober 2020 het grootste Europese career event voor de maritieme, offshore en energie sector.

Het Navingo Career Event bezoek je digitaal! Op 27 en 28 oktober 2020 maak je kennis met werkgevers uit de maritieme, offshore en energiesector. Ontdek de arbeidsmogelijkheden bij de bedrijven, laat je inspireren door interessante verhalen van medewerkers en bekijk de talkshows en showcases online.

Omdat het corona virus op de loer ligt, is besloten om het event op 27 en 28 oktober in aangepaste vorm te laten plaatsvinden. Vanaf de bank, je keukentafel of je bureau kun je deelnemen aan de virtuele sessies en presentaties.

Na 27 en 28 oktober volgen meer Navingo Career events. Je kunt aansluiten bij de thema’s die jou interesseren, en zo de bedrijven ontmoeten die specifiek op zoek zijn naar jouw profiel. Registreer je nu gratis voor dit event en blijf hierdoor meteen op de hoogte van de komende events.

Inschrijven doe je HIER!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Amsterdamse Studievereniging Nautis

Thema door Anders Norén