Amsterdamse Studievereniging Nautis

'De studievereniging voor studenten Maritiem Officier aan de Hogeschool van Amsterdam'

Alumni Lidmaatschap

Ben jij afgestudeerd maritiem officier van de Hogere Zeevaartschool in Amsterdam (HvA)? Dan is de Amsterdamse Studievereniging Nautis opzoek naar jou!
De Amsterdamse Studievereniging Nautis is de studievereniging voor studenten Maritiem officier aan de Hogeschool van Amsterdam. Het doel van onze vereniging is het creëren van een goede brug tussen de student, studie en het latere werkgebied. Hierbij speel jij als alumni een belangrijke rol!

Wij organiseren sociale activiteiten met de verschillende jaargangen en alumni van de opleiding Maritiem Officier. Zo kan jij contact blijven met jouw oude studiegenoten!
ASV Nautis helpt studenten en alumni om een professioneel netwerk op te bouwen in het maritieme werkveld waarbij je verbonden bent met de opleiding Maritiem Officier. Jouw bijdrage is heel waardevol voor onze huidige studenten. Bijvoorbeeld bij het vinden van zeestages, afstudeeropdrachten of mogelijke vacatures.
ASV Nautis kan een platform bieden voor jou als alumni voor bedrijfspresentaties, trainingen of het vinden van enthousiaste aankomende maritieme professionals. Waarbij sociale contacten in een informele sfeer belangrijk zijn. Alle activiteiten zijn geheel vrijblijvend.

Schrijf je nu in voor €15 per jaar.

© 2024 Amsterdamse Studievereniging Nautis

Thema door Anders Norén