Amsterdamse Studievereniging Nautis

'De studievereniging voor studenten Maritiem Officier aan de Hogeschool van Amsterdam'

Sponsoren en partners

Sponsoren en partners zijn van direct belang voor de vereniging, omdat zij naast een mogelijke financiële bijdrage een belangrijke schakel kunnen vormen tussen de vereniging en het werkveld. Om studenten wegwijs te maken in de bedrijfswereld, is het van belang dat wij als vereniging middels sponsoren en partners het contact leggen tussen de leden en de betreffende bedrijven.

 

Wat kan A.S.V. Nautis voor uw bedrijf doen?

A.S.V. Nautis zal in de loop der jaren een sterk opbouwend leden bestand hebben bestaande uit studerende en alumni. Voor ons zijn sponsoren van groot belang en wij hechten hier zeer veel waarde aan. Vandaar zal zowel het logo als de naam van de sponsor op de verenigingssite en of kleding geplaatst kunnen worden. Hierdoor zal binnen de studie maar ook binnen de faculteit techniek naamsbekendheid worden gecreëerd voor uw bedrijf.

De vereniging zal de volgende middelen en advertenties kunnen gebruiken om meer naamsbekendheid te creëren voor de sponsoren en partners:

  • De website van de vereniging;
  • Het rondsturen van advertentie emails binnen de vereniging;
  • Flyers en posters;
  • Het plaatsen van vacatures op de website;
  • Advertenties op de Facebook pagina van de vereniging;
  • Advertenties op promotiemateriaal tijdens evenementen;
  • Logo op verenigingskleding.

Wat kan uw bedrijf voor A.S.V. Nautis doen?

  • Bedrijven kunnen de vereniging sponsoren in de vorm van liquide middelen. De verantwoording voor het onderhouden van het contact met de sponsoren zal liggen bij het bestuur van de vereniging. Iedere sponsordeal zal met beide partijen worden overeengekomen door middel van een sponsorcontract.
  • Materialistische sponsoring wordt ondersteund door de verenging denk aan het lenen van materiaal dat nodig is bij evenementen of giften anders dan financiële middelen. De afspraken voor deze vorm van sponsoring zullen ook geregeld worden via het bestuur of via commissies met toestemming van het bestuur.

Geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar: bestuur@asvnautis.nl

© 2024 Amsterdamse Studievereniging Nautis

Thema door Anders Norén