Amsterdamse Studievereniging Nautis

'De studievereniging voor studenten Maritiem Officier aan de Hogeschool van Amsterdam'

Na-tentamen borrel 18-06 / 15:00

Beste (alumni)leden,
Eindelijk staat de zomer voor de deur en daarbij ook het einde van het collegejaar. Om dit met z’n allen te vieren is er na lang wachten weer een na-tentamen borrel op locatie mogelijk! 18 juni om 15:00 zijn we met 30 man welkom op het terras van Cafe Fest. Vanwege het maximale aantal mensen dat we mee mogen nemen hebben leden van de vereniging voorrang. Mochten er plaatsen open blijven zijn ook niet-leden van harte welkom. Zet het in je agenda en schrijf je snel in via de link. vol = vol! Wij als bestuur hebben erg veel zin om weer samen aan het gerstenat te zitten!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Amsterdamse Studievereniging Nautis

Thema door Anders Norén