Amsterdamse Studievereniging Nautis

'De studievereniging voor studenten Maritiem Officier aan de Hogeschool van Amsterdam'

Bootparty 29 september

Beste Leden,❗❗❗❗❗
Omdat helaas niet iedereen aanwezig kon zijn bij het lustrum😢 willen wij nog een legendarische afterparty organiseren.🎉 Wij hebben hiervoor een partyboot gehuurd. De kosten zullen 10 euro per persoon zijn, maar daar krijg je een hele gezellige en onvergetelijke 3 uur van. En wat ook onder die 10 euro valt zijn onbeperkt drankjes!!! 🍻🍻🍻Dit feest zal plaatsvinden op 29 september. Dit duurt nog even, maar hierdoor hebben jullie tijd genoeg om, zo nodig, vrij te regelen van werk. Zet deze datum dus vast in je agenda!!! Wij hebben er nu al heel veel zin in en kunnen niet wachten!! Hopelijk jullie ook!! Woehoeee🥳
Extra informatie en een manier om je aan te melden volgt nog.
Groetjes van het bestuur🫶🏻

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Amsterdamse Studievereniging Nautis

Thema door Anders Norén