Amsterdamse Studievereniging Nautis

'De studievereniging voor studenten Maritiem Officier aan de Hogeschool van Amsterdam'

Agenda van A.S.V. Nautis voor mei en juni 2024

Beste leden,

Hierbij een update vanuit het bestuur. Er staan veel spannende activiteiten op de planning, dus noteer alvast de volgende data:

  1. Rondvaart door de grachten van Amsterdam (definitief): 20 mei van 14:00 tot 16:00 uur (2e Pinksterdag).
  2. Scheepsbezoek aan de Qamutik (Spliethoff): Week 21 (21, 22 of 23 mei), in de late namiddag direct na de lessen. Locatie: Droogdok Amsterdam Noord. Meer informatie volgt.
  3. Gastles van het Loodswezen (nog onder voorbehoud): 28 mei, of 11 juni, of 12 juni. Deze zal plaatsvinden vanaf 16:00 uur bij het Koninklijk College Zeemanshoop.
  4. Scheepsbezoek aan Van Oord (bijna bevestigd): 14 juni. Deze dag zullen de lessen op school worden vervangen. Dit zal de hele dag in beslag nemen. Meer informatie volgt.
  5. Bon Voyage borrel (definitief): Vrijdag 21 juni vanaf 17:00 uur op de Gyrinus in het Oosterdok.
  6. Zeehavendagen ’24: We doen mee aan de Zeehavendagen van 27 juni tot en met 30 juni. Dit is een groot evenement voor bedrijven in de haven en met de haven verbonden. Het is een absolute aanrader om hieraan deel te nemen. Bovendien zijn we op zoek naar vrijwilligers om te helpen op de Gyrinus en Plancius. Meer informatie volgt.

Daarnaast streven we ernaar om de eerstejaarsstudenten te ondersteunen bij hun studiekeuze. Meer details hierover volgen nog. Hopelijk zijn alumni bereid om hierbij te helpen.

Zet deze activiteiten in je agenda! Deze week zullen we een deel van de promotie online plaatsen.

Tot slot willen we melden dat we maar liefst 4 nieuwe sponsoren hebben verwelkomd: Van Oord, Amports, TOS en Pot-Scheepvaart. Onze samenwerking met Nautilus International is ook weer voortgezet. We kijken ernaar uit om komend bestuursjaar activiteiten met al onze sponsoren te organiseren.

Ik hoop dat jullie hiermee voldoende geïnformeerd zijn!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Amsterdamse Studievereniging Nautis

Thema door Anders Norén