Amsterdamse Studievereniging Nautis

'De studievereniging voor studenten Maritiem Officier aan de Hogeschool van Amsterdam'

Gyrinus

Beste leden,

Als bestuur zijn we bezig om de Gyrinus weer te betrekken bij onze opleiding. Echter moet er nog veel gebeuren om dit op rails te zetten. Wij zoeken leden die zich actief willen inzetten voor dit project. Op dit moment zoeken wij een lid die actief wil komen in de commissie voor de Gyrinus. Als bestuur willen we graag dat we volgend jaar een keer per maand met leden kunnen varen op de Gyrinus. Hiervoor vragen wij dat het actief lid voor ons een dag bepaald en de vrijwilligers op het schip te varen regelt.

Vanuit de Gyrinus is ons gevraagd om te vragen of er leden zijn die een dag willen klussen op de Gyrinus. Dit zal aanstaande zaterdag plaatsvinden op 1 juni. Dit is een mooie kans om te sleutelen aan het schip. Daarnaast zal het een gezellige middag zijn met afsluitend een drankje aan boord. Om aan te melden of vragen kan je een van de bestuursleden een whatsapp bericht sturen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Amsterdamse Studievereniging Nautis

Thema door Anders Norén