Amsterdamse Studievereniging Nautis

'De studievereniging voor studenten Maritiem Officier aan de Hogeschool van Amsterdam'

Wesley Bakker wint Maritime Student Award 2018!

Student en A.S.V. Nautis lid Wesley Bakker wint de Maritime Student Award 2018.

Voor de Maritime Student Award 2018 is een keuze gemaakt uit de in 2018 afgestudeerde studenten van de opleiding Maritiem Officier alle schepen. Tijdens de stage aan boord hebben de betrokken studenten, zowel op nautisch als op technisch gebied meerdere verslagen geschreven. Aan de hand van de verslagen toont de kandidaat aan te beschikken over de kennis, de vaardigheid en de juiste attitude om overeenkomstig de eisen van goed zeemanschap en de eisen gesteld in de STCW-verdrag als koopvaardij officier te kunnen functioneren.

Een van de opdrachten voor het maken van een verslag die luidt als volgt:

Beschrijf de internationale regelgeving die aan boord van een schip moet worden nageleefd om het maritieme milieu te beheersen en te beschermen. Beschrijf ook welke maatregelen aan boord worden getroffen om te voldoen aan deze regelgeving.

In het huidige tijdperk waarin begrippen als duurzaamheid en klimaatverandering centraal staan, is er gekozen om voor de Award 2018 een student voor te dragen die het genoemde onderwerp als beste heeft onderzocht.

Wesley Bakker is stagiair geweest op een schip van de Holland America Line. Hij heeft aangetoond de opdracht grondig en uitvoerig uitgevoerd te hebben. Uit het verslag blijkt bij Wesley veel belang voor de maritieme regelgeving, maar ook van de technische toepassing ervan aan boord. Hij ambieert een functie bij de Holland America Line na het afronden van zijn vervolgopleiding aan de Hogeschool van Amsterdam.

Vanuit het bestuur van A.S.V. Nautis willen wij Wesley feliciteren met deze mooie prijs.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Amsterdamse Studievereniging Nautis

Thema door Anders Norén