Amsterdamse Studievereniging Nautis

'De studievereniging voor studenten Maritiem Officier aan de Hogeschool van Amsterdam'

Studieverenigingen HvA doneren €1200 aan Uganda watertankproject

 

De studieverenigingen zetten zich graag in voor de maatschappij en in het bijzonder voor initiatieven uit de stad Amsterdam. Om deze reden is ervoor gekozen om het kerstgala 2018 te koppelen aan een goed doel. De HvA Bedrijfseconomie alumna Soumia Amarouch bood als snel uitkomst met het Uganda watertankproject.

De besturen besloten om €0,50 per kaartje te doneren aan het project en tijdens het gala, door ludieke acties als op de foto met de kerstman en een loterij, extra geld in te zamelen.

Deze acties resulteerden in een mooie cheque van €600, deze is op de avond door Soumia in ontvangst genomen.

De faculteit Business en Economie en specifiek de opleiding Bedrijfseconomie zijn trots op het initiatief en de inzet van haar studenten en alumni. Om deze reden hebben de opleidingsmanager van Bedrijfseconomie, Arjan van den Akker, en faculteitsdecaan, Willem Baumfalk, besloten om het bedrag voor het Uganda watertankproject te verdubbelen tot €1200.

Deelnemende studieverenigingen: ACE Society / BE-Adam / Everybody Counts / FinTax / HaReM / MarCo / Nostro / BSKA / DNA / Jurista / Logos / Studievereniging Octavia /  Studievereniging Venae / ASV Cortex / Amsterdamse Studievereniging Nautis / ASV AlexA / Studievereniging A-Tech

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Amsterdamse Studievereniging Nautis

Thema door Anders Norén